Wie zijn wij

  1. Home
  2. over ons
  3. Wie zijn wij

Zullen wij ons eens voorstellen

Vanaf 01-01-2013 gaat “de Mul Database- ontwerp” verder door het leven als Scire services V.O.F. Dit vanwege uitbreidingen in andere takken van de calculatie werkzaamheden. Deze naamsverandering en bedrijfsuitbreiding zal voor u als klant geen gevolgen hebben. We blijven dezelfde services bieden, met dezelfde personen, maar dan onder een andere naam.

De naam Scire services V.O.F. hebben we gekozen, doordat deze beter aansluit bij de verschillende diensten die we leveren.

“De Mul Database- ontwerp” is een klein familiebedrijf dat opgericht is op 13-06-2005 te Gilze en Rijen, inmiddels gevestigd in Kloosterzande. In de beginjaren waren we vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantspecifieke databases voor het MKB en calculatiewerkzaamheden voor derden. Dit voor kortere of langere termijn op ZZP basis.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat één totaalpakket biedt voor calculatie oplossingen voor het MKB en consumenten, maar ook ZZP werkzaamheden aanneemt voor derden.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u een contactpersoon hebt voor al uw calculatie gerelateerde problemen of vragen.

Heeft u interesse, vragen of problemen neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op +31(0)6 508 218 00